• 12 maanden garantie!
  • Gratis verzending!
  • 100% technisch in orde!
  • Op werkdagen voor 12:00 besteld morgen in huis!
  • 14 dagen bedenktijd!

Refurbished Macbook

Sinds 2006 is de MacBook een geliefde en onmisbare metgezel voor de loyale Apple-gebruiker. De optelsom van stijlvol design, eenvoudige bediening en multifunctionaliteit maakt het device ideaal voor werk, hobby en vrije tijd. Gelukkig kun je bij IT Stunter een refurbished MacBook van A-kwaliteit kopen voor een veel lagere prijs dan in de winkel.

Filter

Filter het aanbod

Processor

Geheugen

Opslag

Grade

Toont alle 3 resultaten

Refurbished MacBook van A-kwaliteit voordelig kopen

Je weet ongetwijfeld: een nieuwe MacBook is allesbehalve een koopje. Bij IT Stunter hoef je niet diep in de buidel te tasten om dit over de hele wereld populaire notebook in je bezit te krijgen. Een besparing tot 20% ten opzichte van het kopen van een nieuwe MacBook is aantrekkelijk, te meer daar elk model uitgebreid wordt gecontroleerd, gereinigd, geüpdatet en getest. Je weet dus zeker dat je een uitstekend apparaat aanschaft, met een garantie van 12 maanden.

IT Stunter plaatst bij elke refurbished MacBook een conditiebeschrijving. Aangezien kwaliteit altijd voorop staat, vind je in onze webshop MacBooks met 5 of 4 sterren. Ze zijn alle 100% technisch in orde. De 5-sterrenproducten zijn niet van nieuw te onderscheiden en bevinden zich soms nog in de doos. Bij 4 sterren is er sprake van lichte gebruikerssporen aan de buitenkant, specifiek bij de behuizing of het toetsenbord. Het beeldscherm vertoont géén verkleuringen, krassen, dode pixels of andere gebreken.

MacBook Air of MacBook Pro met lange batterijduur

De lange batterijduur is een ander pluspunt van de MacBook. Bij de refurbished MacBooks van IT Stunter vind je twee productvarianten: de MacBook Air en de MacBook Pro. Vanwege zijn lage prijs is het model Air ideaal voor gebruikers de waarde hechten aan gebruiksgemak en design. De MacBook Air is zeer dun en licht tegelijk. De iets duurdere Pro-modellen zijn perfect voor professionals die maximale prestaties willen. De MacBook Pro is geschikt voor het bewerken van afbeeldingen en foto’s, video’s knippen en kijken en het spelen van hoogwaardige pc-games.

Gereviseerde MacBook kopen een slimme en duurzame keuze

Afhankelijk van jouw wensen, biedt IT Stunter refurbished MacBooks van Apple aan met verschillende specificaties. Het geheugen kan variëren van 4 GB tot 64 GB RAM, de opslagruimte loopt uiteen van 128 GB tot 2 TB en de processor is Intel Core of M1. Verder heeft de MacBook een SSD of HDD opslagtype, een schermgrootte tussen 11 en 16 inch en kastkleuren grijs, aluminium, zilver of goud.

Waarom geen gereviseerde MacBook kopen, die dik in orde is en nog jarenlang meegaat? Het is niet alleen een slimme maar ook een voordelige en duurzame keuze, want het notebook krijgt een tweede leven. Je maakt hiermee een milieubewuste keuze en je levert een bijdrage aan de circulaire economie.

Eens een Mac, altijd een Mac

IT Stunter levert zowel aan particulieren als aan bedrijven. Wil je als ondernemer alle apparatuur op de werkvloer vervangen voor refurbished producten? Wij kunnen gelijk de oude devices overnemen. Eens een Mac, altijd een Mac. Trakteer jezelf of een ander op een refurbished MacBook. Bestel jouw product vandaag vóór 12:00 uur, dan heb je deze de volgende werkdag in huis. De MacBook wordt gratis geleverd. Wil je meer informatie of advies? Neem contact op en wij helpen je graag.

Shoppen bij IT-STUNTER

Op zoek naar een refurbished smartphone, laptop, tablet of computer? Dan ben je bij IT Stunter aan het juiste adres. Wij bieden de kwaliteit die je gewend bent van nieuw, alleen dan aantrekkelijk geprijsd. Shop hieronder al onze refurbished producten.

Heb je nog vragen, of hulp nodig bij je aankoop?
Neem dan gerust contact met ons op!

Wij staan klaar voor jou!

Heb je een vraag? Heb je hulp of meer informatie nodig?
Stuur een e-mail naar info@it-stunter.nl
dan helpen je graag verder.

+31 (0) 20 240 26 72

Werkdagen bereikbaar
van 09:00-18:00 uur.

3