• 12 maanden garantie!
  • Gratis verzending!
  • 100% technisch in orde!
  • Op werkdagen voor 12:00 besteld morgen in huis!
  • 14 dagen bedenktijd!

Verzend- en leveringsbeleid

(o.a. levertijd, verzendmethode en retourpolicy)

 

Retourneren:

Bedenktijd/retour

Bij de bestelling kan het iedereen overkomen dat de bestelling retour gestuurd moet worden. Dit kan om verschillende redenen, wellicht omdat het product u niet bevalt of misschien is er een andere reden voor. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor een retour van u thuis naar IT-stunter zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@it-stunter.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@it-stunter.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden zodat u de volgende van uw product kunt genieten. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Bij It-Stunter verzorgen wij dat alle aankopen gratis verzonden worden en u geen verzendkosten hoeft te betalen.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van GLS Netherlands. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag bezorgd worden mits het voor 12:00 besteld is. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Contact

It-stunter
Tel: +31(0)20 2402670
Mail: info@it-stunter.nl
De handelsnaam van ons bedrijf is:
Onze domeinnaam is www.it-stunter.nl

Ons vestigingsadres:

De Binderij 48
1321 EK, Almere
KVK: 81217625
BTW: NL861994267B01